Sebzeli midita köfte tarifini okuduğumda, gerçekten hem lezzetli hem de sağlıklı bir seçenek olduğunu düşündüm. Midye ve sebzelerin bir araya gelmesi harika bir uyum sağlıyor. Midyeleri pişirip içlerini çıkarmak zor mu acaba? Ayrıca, soğan ve sarımsağı zeytinyağında kavurmak, mutfakta güzel bir koku yayar diye düşünüyorum. Peki, bu köfteleri tavada kızartmak mı yoksa fırında pişirmek mi daha iyi? Her iki yöntem de farklı bir lezzet katabilir gibi görünüyor. Yanında yeşil salata ve yoğurt ile servis etme fikri de çok hoş, limon dilimleri ile tatlandırmak ise harika bir dokunuş. Sizce bu köfteyi farklı baharatlarla denemek nasıl olur? Genelde, deniz ürünlerine yer vermek isteyenler için bu tarif kesinlikle mükemmel bir alternatif gibi görünüyor.
Sebzeli midita köfte tarifini okuduğumda, gerçekten hem lezzetli hem de sağlıklı bir seçenek olduğunu düşündüm. Midye ve sebzelerin bir araya gelmesi harika bir uyum sağlıyor. Midyeleri pişirip içlerini çıkarmak zor mu acaba? Ayrıca, soğan ve sarımsağı zeytinyağında kavurmak, mutfakta güzel bir koku yayar diye düşünüyorum. Peki, bu köfteleri tavada kızartmak mı yoksa fırında pişirmek mi daha iyi? Her iki yöntem de farklı bir lezzet katabilir gibi görünüyor. Yanında yeşil salata ve yoğurt ile servis etme fikri de çok hoş, limon dilimleri ile tatlandırmak ise harika bir dokunuş. Sizce bu köfteyi farklı baharatlarla denemek nasıl olur? Genelde, deniz ürünlerine yer vermek isteyenler için bu tarif kesinlikle mükemmel bir alternatif gibi görünüyor.
Cevap yaz